زرشک پلو فوری
_ زرشک قرمز 1 الی 1/5 قاشق غذا خوری
_ خلال بادام 1 الی 1/5 قاشق غذا خوری
_خلال پوست پرتقال 1 قاشق مربا خوری در صورت تمایل
_ پیاز داغ طلایی بدون روغن 1 قاشق غذا خوری
_ زعفران دم کرده به میزان لازم
_ شکر 1 قاشق مربا خوری و در صورت تمایل بیشتر از این مقدار
خلال پوست پرتقال را یک بار بجوشانید تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود .
طرز تهیه کته در پلوپز را با کلیک بر روی این نوشته بخوانید
+ نوشته شده در ۱۳۹۲/۱۱/۱۲ ساعت توسط منصوره کتابی
|


































