رول مرغ و اسفناج 



مواد لازم برای هر نفر:

_ سینه مرغ یک قطعه

_ 5 الی 7 برگ اسفناج 

_ پنیر رنده شده 2 قاشق غذاخوری 

_نمک و فلفل و زرد چوبه 

_ سیر و برگ بو از هر کدام یک عدد  حتی برای بیش از یک نفر 

_ روغن قدری

_ آب 1 عدد پرتقال

_ آب 1 عدد نارنج

_ شکر قدری

_ سبزیجات (هویج ،لبو، پیاز،فلفل سبز و رنگی ، کلم بروکلی ،.. )


طرز تهیه :

از طول سینه مرغ را برش داده و با بیفتک کوب کوبیده تا نازک و پهن شود .بعد سطح گوشت را نمک و فلفل و زردچوبه بزنید .

برگهای اسفناج را با کمی روغن زیتون به مدت یک الی دو دقیقه تفت دهید و روی سطح مرغ بچینید و روی آن پنیر بریزید و سپس رول کرده و توسط نخ یا خلال دندان لبه ها را ببندید . در روغن یک حبه سیر و یک عدد برگ بو و زردچوبه بریزید و رول ها را سه چهار دقیقه تفت دهید .روغن اضافی را خالی کنید و نخها را با قیچی ببرید و همه را در آورید . نیم لیوان آب ااضافه کنید و با حرارت کم بپزید .

سبزیجات را با مقدار کمی روغن روی حرارت ملایم گذاشته و درب ظرف  (ماهیتابه رژیمی ) را ببندید و چند لحظه یکبار با تکان دادن ظرف ،سبزیجات را زیر و رو کنید تا پخته شوند

وقی مرغ پخته شد آب پرتقال و نارنج و کمی روغن زیتون و در صورت نیاز کمی شکر اضافه کنید و صبر کنید تا سس غلیظ شود .سیزیجات و رول برش زده را در دیس بچینید و با این سس خوشمزه  میل کنید .

تهیه این غذای خوشمزه بسیار راحت است و نیاز به وقت زیادی هم ندارد .





blogblogblog


 


انواع رول و غذاهای زیر را با کلیک بر روی عکس ببینید