دلمه کلم قالبی
ـ برنج یک و سه چهارم پیمانه پلوپز
ـ سبزی معطر خرد شده ( گشنیز و ترخون و شوید و جعفری و ریحان و مرزه ) ۱ پیمانه
ـ نمک و زردچوبه و فلفل قرمز و سیاه به مقدار کافی
ـ رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
۴ـ آب و سرکه و شکر (شربت سکنجبین ) را روی شعله به مدت یک ربع ساعت بگذارید تا بجوشد .
۶ ـ در یک ظرف بزرگ ، همه مواد دلمه را با هم مخلوط کنید .
۷ ـ شربت را روی مواد بریزد و خوب مخلوط کنید .
۱۱ ـ دلمه را با هر چه که دوست دارید تزئین کنید .
برای خواندن طرز تهیه دلمه های زیر روی عکسها کلیک کنید
+ نوشته شده در ۱۳۹۱/۱۲/۰۵ ساعت توسط منصوره کتابی
|










