سالاد انار

 

موادلازم برای سه نفر:

۱ـ پرتقال ۳ عدد

۲ ـ انار ۱ عدد

۳ ـ آب پرتقال طبیعی یک چهارم لیوان

۳ ـ پنیر خامه ای بدون نمک به اندازه ۲ الی ۳ قوطی کبریت

۴ ـ خامه ۴ قاشق

۵ ـ وانیل قدری

۶ ـ شکر ۱ الی ۲  قاشق چایخوری

۷ - خلال پسته برای تزئین

طرز تهیه :

 پنیر را به مدت نیم الی سه ربع ساعت در آب گذاشته تا بی نمک شود . پرتقال ها را طوری پوست بکنید که به گوشت پرتقال برسد بعد هر قاچ پرتقال رابا کارد دانه دانه جدا کنید . نیمی از انار های دانه شده و پرتقال را در دیس بریزید و آب پرتقال هم بریزید سپس خامه و پنیر و وانیل و شکر را میکس کرده و اضافه کنید و دو باره با انار و پرتقال و با تزئینی از پسته روی خامه را بپوشانید.

 

سالاد انار

سالاد انار

 

چند نوع دسر ساده و زیبا را با کلیک بر روی تصاویر زیر ببینید

 

شير برنج(آشپزي رنگين )  ماست ميوه اي (آشپزي رنگين )  تزئين شله زرد(آشپزي رنگين ) 

تارت توت فرنگي (آشپزي رنگين )      حلواي كدو حلوايي

 ژله با تزئين سيب قالب زده(آشپزي رنگين )  رول خرما و گردو (آشپزي رنگين)  فرني (آشپزي رنگين )

كسترد (آشپزي رنگين ) مراحل تزئين حلوا مدل گل (آشپزي رنگين )  نحوه تزئين حلوا مدل گل رز (آشپزي رنگين )