سیر داغ

 

مواد لازم :

۱ ـ سیر

۲ ـ روغن

۳ـ زردچوبه

سیر ها را را شسته و بعد پوست بگیرید.

برای برش زدن سیر ، روش خلال کردن ، رنده کردن ، حلقه حلقه  و هم چنین قطعات نامنظم و منظم ریز را میتوان به کار گرفت .

سیر را به فرم دلخواه برش زده و روی دستمال تمیز پهن کرده و در معرض هوا قرا دهید و با دستمال دیگری رطوبت سیر را بگیرید .زمانی که سیر برش زده میشود .سطح مرطوب آن باعث چسبندگی در هنگام سرخ کردن میشود . اگر رطوبت گرفته شود و روغن داغ وبه قدر کافی باشد که سیر در آن شناور باشد و در لحظات آخر هم زردچوبه اضافه شود .سیر داغ ،خوشرنگ و خوب از آب در می آید .سرخ کردن زیاد ، سیر را تلخ می کند . پس از سرخ شدن ، سیر را را از روغن خارج کرده وروی الک بریزید تا روغن اضافی گرفته شود.

 

 

سیر داغ

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

 

 

سیر داغ

 سیر داغ

 

 

 

خواص درمانی سیر را در این وبسایت بخوانید