مربای بهار نارنج

 

مواد لازم :

ـ بهار نارنج  دولیوان

ـ شکر یک و نیم لیوان

ـ آب دولیوان

ـ آب لیمو یک قاشق غذا خوری 

-عرق بهار نارنج به مقدار لازم

طرز تهیه :

بهارنارنج را در آب ریخته و روی حرارت گذاشته تا جوش آید چند دقیقه که جوشید حرارت را خاموش و بگذارید تا سرد شود بعد بهار نارنج را از آب خارج کرده و فشار داده تا آبش گرفته شود دوباره بهار نارنج را در آب گرم ریخته و مدتی بگذارید تا بماند و دو باره آب آنرا عوض کنید .پنج بار این کار را تکرار کرده و روی آن آب ریخته و مدت یک شبانه روز بماند تکرار این مراحل برای گرفتن تلخی بهار نارنج است . بعد مانند سایر مرباها اقدام به پخت این مربا کنید .

آب و شکر و بهارنارنج را روی حرارت بگذارید و وقتی که جوش آمد حرارت را کم کنید و بگذارید تا بهار پخته و نرم شود و گلبرگها کاملا شیشه ای و شفاف شود آبلیمو  و سپس عرق بهار نارنج هم اضافه کنید و شربت که قوام آمد شعله را خاموش کنید.

اگر دسترسی به بهار نارنج تازه ندارید از بهار نارنج خشک شده هم میتوانید استفاده کنید تنها فرقش این است که قبل از تهیه در آب خیس کنید ووقتی گلبرگها از هم باز شد و نرم شد بقیه مراحل را مانند توضیحاتی که در بالا نوشتم انجام دهید .

 

 

مربای بهار نارنج

مربای بهار نارنج

مربای بهار نارنج

 

طرز تهیه مرباهای زیر را با کلیک بر روی عکس بخوانید

 

 مرباي آلبالو(آشپزي رنگين )

 مرباي بالنگ مرباي بالنگ  مارمالاد هلو و انبه(آشپزي رنگين ) 

 مرباي هويج زنجبيلي  مرباي كدو حلوايي (آشپزي رنگين ) مرباي به(آشپزي رنگين ) 

مرباي كامكوات(آشپزي رنگين )