رول کیک و بستنی
4 _ وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
5 _ کاکائو 1 قاشق مربا خوری (برای تهیه کیک کاکائویی و تیره رنگ شدن کیک )
7 _ شکلات ، خامه ،پسته ، بستنی ، میوه ،شربت غلیظ و ... برای تزئین
1 _قبل از هر کاری فر را روشن کنید.
5 _ شکر و وانیل و زرده تخم مرغ را هم با همزن خوب بزنید تا کشدار و به رنگ روشن در آید.
6 _ زرده را روی سفیده بریزید و به آرامی مخلوط کنید تا پف آن نخوابد . ( زیاد هم نزنید )
7 _ آرد الک شده را در دو الی سه مرتبه اضافه و باز هم به آرامی هم بزنید .
8 _ مایه را روی کاغذ روغنی به شکل مستطیل و به ضخامت یک سانتی متر پهن کنید.
11 _ کیک را از یخچال در آورده و روی کیک یک لایه بستنی بریزید .
12 _ کیک و بستنی را با هم رول کرده و در فریزر بگذارید .
مراحل درست کردن رول کیک و بستنی
با کلیک بر روی عکسهای زیر طرز تهیه آنها را ببینید
+ نوشته شده در ۱۳۹۱/۰۷/۰۸ ساعت توسط منصوره کتابی
|