زولبیا

شیرینی مخصوص ماه مبارک رمضان



مواد لازم :

_ ماست نسبتا سفت و کمی ترش 1  لیوان 

_ نشاسته گل مولینکس شده 1 لیوان

_آرد گندم یک ونیم قاشق غذا خوری

_ جوش شیرین یک سوم قاشق چای خوری

_ زعفران 1 قاشق مربا خوری (در صورت تمایل )

 


مواد لازم برای شهد:

_ شکر 1 لیوان

_ آب نیم لیوان

_ گلاب یک سوم لیوان ( در صورت استفاده از گلاب درجه یک کاشان مقدار 3 قاشق غذا خوری تا شهد را تلخ نکند)

_ زعفران به میزان لازم

_ هل ساییده شده به میزان لازم 

 _ عسل 1 قاشق



طرز تهیه : 

نشاسته و آرد و جوش شیرین را مخلوط کرده و ماست را اضافه کنید چنانچه دوست دارید در این مرحله زعفران هم در مایه بریزید  .خوب همه را مخلوط کنید مایه نسبتا سفتی شبیه به سس مایونز میشود . 2 الی 3 ساعت بعد اقدام به سرخ کردن کنید در این مرحله مایه کاملا متخلخل و شبیه اسفنج با فضاهای خالی میشود ( با عرض پوزش بعدا متوجه شدم که از این مرحله عکس نگرفتم ) .اگر مایه به این شکل نشده بود با نمک پاش کمی جوش شیرین اضافه کنید و خوب هم بزنید .

در این فاصله شهد را هم درست کنید ابتدا شکر و آب را مخلوط کرده روی حرارت بگذارید و وقتی شکر حل شد بقیه مواد را اضافه کنید و بعد از چند جوش حرارت را خاموش کنید.

زولبیا هنگام سرخ شدن روغن زیادی به خود نمی کشد اما با این وجود روغن بایستی در حدی باشد که زولبیا در آن شناور باشد و چون پس از سرخ شدن روغن اضافی دور ریخته میشود سعی کنید ظرف کوچکی برای این کار در نظر بگیرید تا روغن کمتری هدر رود 

مایه را در قیف و یا ظروف پلاستیکی مخصوص سس بریزید و اگر میتوانید سایز زولبیا ها را یک اندازه در آورید به شکل نوار های دایره وار که یکدیگر را قطع میکنند در روغن بریزید وگر نه ، از حلقه هم برای یک اندازه شدن زولبیا میتوانید استفاده کنید بعد از سرخ شدن زولبیا را در شهد انداخته و هر زمانی که به قدر کافی شهد به خودش کشید و شیشه ای شد از شهد خارج کرده و روی صافی بگذارید تا شهد اضافه گرفته شود و بعد در دیس بچینید

 




مراحل تهیه زولبیا


 

زولبیا   


با کلیک بر روی عکسها سایر شیرینی های مخصوص ماه مبارک رمضان را ببینید



  شيريني باميه     گل كوكب (آشپزي رنگين )     گوش فيل (آشپزي رنگين )


گل كوكب (آشپزي رنگين )    باميه (آشپزي رنگين )