زولبیا
_ ماست نسبتا سفت و کمی ترش 1 لیوان
_ نشاسته گل مولینکس شده 1 لیوان
_آرد گندم یک ونیم قاشق غذا خوری
_ جوش شیرین یک سوم قاشق چای خوری
_ زعفران 1 قاشق مربا خوری (در صورت تمایل )
نشاسته و آرد و جوش شیرین را مخلوط کرده و ماست را اضافه کنید چنانچه دوست دارید در این مرحله زعفران هم در مایه بریزید .خوب همه را مخلوط کنید مایه نسبتا سفتی شبیه به سس مایونز میشود . 2 الی 3 ساعت بعد اقدام به سرخ کردن کنید در این مرحله مایه کاملا متخلخل و شبیه اسفنج با فضاهای خالی میشود ( با عرض پوزش بعدا متوجه شدم که از این مرحله عکس نگرفتم ) .اگر مایه به این شکل نشده بود با نمک پاش کمی جوش شیرین اضافه کنید و خوب هم بزنید .
با کلیک بر روی عکسها سایر شیرینی های مخصوص ماه مبارک رمضان را ببینید
+ نوشته شده در ۱۳۹۱/۰۵/۲۱ ساعت توسط منصوره کتابی
|