فنجان شکلاتی
_ ژله یا ژله بستنی به مقدار لازم
از قالب کوچک فلزی مخصوص کیک یزدی برای تهیه فنجان شکلاتی استفاده کنید .کمی قالب را با روغن مایع چرب کرده و سطح داخلی قالب رابه ضخامت یک میلی متر با شکلات آب شده بپوشانید .قالبها را به مدت 1 ساعت در یحچال گذاشته و بعد از بیرون آوردن از یخچال بافشار به طرفین لبه های قالب به راحتی شکلات از از سطح قالب جدا میشود این فنجان شکلاتی را با پودینگ ،ژله،کسترد(پس از سرد شدن ) ویا بستنی وهر چه که دوست دارید پر کنید .شما میتوانید به تعداد مهمانانتان از یکی دو روز قبل فنجان شکلاتی را آماده و چند ساعت قبل از پذیرایی داخل آنرا از مواد پر کنید .
چند نوع دسر زیر در این سایت را با کلیک بر روی عکسهای زیر ببینید
+ نوشته شده در ۱۳۹۱/۰۳/۱۹ ساعت توسط منصوره کتابی
|