خورش چغاله بادام

 

 

خورش چغاله بادام(آشپزي رنگين ) 

خورش چغاله بادام (آشپزي رنگين ) 

 

 

مواد لازم :

ـ گوشت گوسفند ۵/۰ کیلو

ـ چغاله بادام ۵/۰ کیلو

ـ نعناع و جعفری سرخ شده ۴ الی ۵ قاشق غذا خوری

ـ رب گوجه فرنگی ۵/۱ قاشق

ـ پیاز سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری

ـ نمک وزردچوبه به قدر کافی

ـ گوجه فرنگی ۳ عدد

طرز تهیه :

گوشت و نعناع و جعفری سرخ شده و نمک و زرد چوبه را بپزید . چغاله بادام ها رابه دو قسمت تقسیم نموده و نیم ساعت به آ خر پخت چغاله بادام سرخ شده و رب و پیاز سرخ شده را به گوشت اضافه کنیدوگوجه فرنگی را پوست کنده و دانه های داخل آنرا جدا کنید و قسمت گوشتی گوجه فرنگی را قطعه قطعه کنید و در پنج دقیقه آخر به خورش اضافه کنید .گوجه فرنگی نباید در خورش له شود در این صورت هم مزه بهتری داردو هم خورش را زیبا میکند و ارزش غذایی آن نیز بیشتر حفظ میشود . این خورش را میتوان به روش آب پز نیز تهیه کرد .

 


 خورش آلو مسما خورش كرفس (آشپزي رنگين ) خورش آلو فسنجان   

خورش فسنجان (آشپزي رنگين )     خورش باميه (آشپزي رنگين )      خورش لوبيا سبز(آشپزي رنگين)

خورش گل کلم    خورش کدو حلوایی  خورش کدو حلوایی

خورش خلال بادام(آشپزي رنگين )      خورش كلم بروكلي     خورش هویج(آشپزي رنگين )

خورش سیب درختی و آلبالو(آشپزي رنگين )      خورش گوجه سبز(آشپزي رنگين )      خورشت کدو و آلبالو ( آشپزی رنگین )

خورش کنگر(آشپزي رنگين )      خورش خلال پسته(آشپزي رنگين)     خورش چغاله بادام (آشپزي رنگين )

خورش لوبیا سبز و سیب زمینی(آَشپزي رنگين )