چيپس خرمالو

 

يكي از روشهاي نگهداري اين ميوه مفيد تهيه چيپس آن ميباشد . خرمالوي شسته شده را حلقه حلقه كنيد وبا استفاده از روشهاي زير خرمالو را خشك كنيد

۱ـ روي رادياتور فويل انداخته و خرمالو ها را روي فويل بچينيد تا با حرارت رادياتور خشك شود

۲ـ حلقه هاي خرمالو را در سيني بچينيد و روي بخاري با حرارت كم خشك كنيد .

۳ـ از  دستگاههاي برقي مخصوص خشك كردن ميوه استفاده كنيد .

۴ـ از حرارت كم فر براي خشك كردن استفاده كنيد .

بعد از خشك كردن در ظرف در بسته و جاي خنك ( يخچال ) نگهداري كنيد ميتوانيد خرمالو را به همان شكل حلقه اي وبا با قيچي به تكه هاي ريزتر خرد كنيد و مصرف كنيد .

 

 چيپس خرمالو(آشپزي رنگين )

 

 

در مورد ارزش غذایی وتهیه ماسک خرمالو بیشتر بدانید

 

 چيپس خرمالو (آشپزي رنگين )

 

لواشك آلو(آشپزي رنگين )     لواشك كيوي (آشپزي رنگين )   لواشك خرمالو(آشپزي رنگين)