پوره سیب زمینی

 

پوره سيب زميني (آشپزي رنگين)

پوره سيب زميني (آشپزي رنگين) 

 

مواد لازم :

ـ سيب زميني متوسط ۴عدد

ـ كره يا روغن حيواني ۱ قاشق غذا خوري

- شير نصف ليوان

ـ پياز سرخ شده (طلايي رنگ) ۳ الي ۴ قاشق

ـ پيازچه ۴الي ۵ ساقه کوچک

ـ نمك قدري

طرز تهيه :

پوست سيب زميني را با برس خوب بشوئيد و با پوست بپزيد و بعد از پختن، پوست سيب زميني را جدا كنيدبعد با وسيله اي مثل گوشت كوب يا رنده ريز سيب زميني را له كنيدوروي حرارت ملایم بگذاريد و شير را آرام آرام اضافه كنيد وهم بزنيد تا شير جذب سيب زميني شود.ويك تركيب نرم و يكنواختي شودو در آخر روغن يا كره را اضافه كنيد.

معمولاً به پوره كره اضافه ميشود ولي كرمانشاهي ها مستثني هستند و  از روغن حيواني هم ميتوانند استفاده كنند واز عطر وطعم خوب اين روغن لذت ببرند

در اين غذا من به پوره ، پياز سرخ شده و پيازچه خرد شده اضافه كرده ام تركيب اين مواد با يكديگر بسيار خوشمزه است مخصوصاً اگر با ترشي خورده شود .

 

 

در مورد ارزش غذايي سيب زميني بيشتر بدانيد

 در مورد ارزش غذايي پياز و پيازچه بيشتر بدانيد