کوکوي پیازچه

 

مواد لازم :

۱ ـ پیازچه ۴۰۰ گرم

۲ ـ تخم مرغ  ۵ الی۶ عدد

۳ ـ گردوی خرد شده ۴ الی ۵ قاشق غذا خوری

۴ ـ آرد ۳ قاشق غذا خوری

۵ ـ نمک و زردچوبه و ادویه به میزان لازم

۶ ـ روغن کرمانشاهی یا کره یا روغن مخصوص سرخ کردن  ۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه :

قسمت ریشه دارپیازچه ها را جدا کنید و بقیه قسمت ساقه را به همان شکل باقی بگذارید تا مانع نفوذ آب و آلودگی به داخل پیازچه در هنگام شستن شود .بعد از اینکه با دقت شسته  و خشک شد .پیازچه ها را به اندازه دلخواه ریز کنید وبا آرد و نمک و زردچوبه و ادویه و گردو مخلوط کنید . و در آخر تخم مرغ را اضافه کنید.

در ماهیتابه رژیمی مقدار کمی روغن بریزیدوشعله را کم کنید و ماهیتابه راروی آن گذاشته و مواد را در ماهیتابه ریخته و سطح آنرا صاف کنید و درب آنرا ببندید و صبر کنید تا کاملاْ بپزدسپس کوکو را وارونه کرده و سمت دیگر آنرا هم بپزید .

 

كوكو پيازچه (آشپزي رنگين )

كوكوپيازچه (آشپزي رنگين )

 

باکلیک بر روی این مطلب با خواص تغذیه ای و درمانی پیازچه آشنا شوید