تارت توت فرنگی
۱ ـ بيسكويت ديجستيو ( ساقه طلايي ) ۱۳ عدد
۵ ـ توت فرنگي براي تزئين به ميزان لازم
براي جدا كردن پودينگ ، ابتدا با كارد تيزي پودينگ را برش دهيد و با احتياط از لبه يكي از برشها با كفگير تخت برش ها را جدا و در بشقاب بگذاريد .
.
اين دسر راحت تهيه ميشود و بسيار خوشمزه و زيباست
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مراحل تصويري تهيه تارت توت فرنگي
این هم عکس پودینگ برای هانیه جان البته از نوع موزی
برای دیدن تصاویر زیر روی عکسها کلیک کنید
+ نوشته شده در ۱۳۹۰/۰۲/۲۴ ساعت توسط منصوره کتابی
|