پنير خانگي



 

پنير خانگي ( آشپزي رنگين ) 

پنير خانگي ( آشپزي رنگين )

 


آشپزي رنگين

پنير خانگي


مواد لازم :

_ شير 4 ليتر

_ سركه نصف الي دو سوم ليوان


طرز تهيه:

شير را خوب جوشانده و شعله را خاموش و پس از آنكه از حرارت آن كمي كاسته شد سركه اضافه كنيد و هم بزنيد تا زمانيكه پروتئين شير منعقد شده و به دو بخش مايع و تكه هاي جامد پروتئيني تبديل شود سپس آنرا در دستمال سفيد و تميزي  ويا الك بريزيد و بعد يكي دو ليوان آب جوش روي آن بريزيد .از صافي پلاستيكي با سوراخهاي ريز و يا الك براي بيشتر سفت شدن آن استفاده كنيد بهتر است پنير را كمي با دست آفشرده كنيد و مدتي به همان شكل بماند تا كاملاً آب آن جدا و سفت شود .

قبلاً طرز تهيه پنير با قرص مايه پنير را آموزش داده بودم ولي در اين نوع طرز تهيه ، پنير سريع تر آماده ميشود و حتي ميتوانيد در ظروف در بسته و بدون آب و نمك نگهداري كنيد و نوع بي نمك آن براي كساني كه محدوديت خوردن نمك دارند مانند بيماران كليوي و افرادي كه دارای فشار خون  بالا هستند بسيار مفيد و قابل استفاده ميباشد .

چنانچه دوست داريد كه پنير نمك داشته باشد هنگام صاف كردن پنير ،آب صاف شده آنرا دور نريزيد و به آن نمك اضافه كنيد و پنير را بعد از آماده شدن در آن بيندازيد .هر چه ميزان نمك بيشتر باشد پنير سفت تر خواهد شد .

درمورد ارزش غذايي پنير بيشتر بدانيد

حديث عظيمي _كارشناس صنايع غذايي

شبكه بهداشت و درمان كلات

گوناگون