گراتن بادمجان و گوشت
_ رب گوجه فرنگي 1/5 قاشق غذا خوري
_ پنيرپیتزای رنده شده به ميزان دلخواه
_ نمك ، زردچوبه و فلفل به قدر كافي
_ روغن مايع مخصوص سرخ كردن به ميزان لازم
پوست و دانه گوجه فرنگي را گرفته و گوشت آن را هم حلقه حلقه كنيد .

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مراحل تهيه گراتن بادمجان به ترتيب
مراحل تهيه گراتن بادمجان به ترتيب
+ نوشته شده در ۱۳۸۹/۰۳/۰۱ ساعت توسط منصوره کتابی
|


