دلمه کلم
مواد لازم :
ـ سبزی های معطر ( ریحان و شوید و ترخون و گشنیز و جغفری ) خرد شده ۱ پیمانه
ـ خلال پوست پرتقال تلخی گرفته ۳ قاشق غذا خوری
ـ نمک و زردچوبه و فلفل به میزان دلخواه
برنج و گوشت و لپه و بقیه مواد را با هم مخلوط کنید .
سرکه و شکر و آب را با هم روی حرارت بگذارید تا زمانی که شکر حل شود .( سکنجبین)
( میزان شکر و سرکه را می توانید به دلخواه خود تان کم و یا زیاد کنید.)
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ـــــــــــــــــــــــ
مراحل تهيه دلمه كلم
باکلیک بر روی تصاویر زیر طرز تهیه سایر دلمه ها را ببینید
+ نوشته شده در ۱۳۸۷/۱۲/۱۸ ساعت توسط منصوره کتابی
|








