طرز تهيه :
كدوحلوايي را با آب گوشت روي حرارت گذاشته تا نرم و پخته شود سپس كدو را را با گوشت كوب يا با پشت قاشق له كرده تا به صورت پوره در آمده بعد شير را اضافه كرده و صبر ميكنيم تا كم كم آب سوپ تبخير و غلظت آن مناسب شود بعد نمك و نخود فرنگي پخته (كنسرو نخود فرنگي ) را اضافه ميكنيم .من براي تزئين از كدوي سرخ شده و برگ ريحان استفاده كردم .اين سوپ طعم شيرين دارد و يك سوپ ابتكاري است هر بار كه كدو حلوايي خريداري ميكنم حتي اگر كوچك هم باشد بيش از نيمي از آن باقي ميماند و چون با گداشتن در فريزر ميانه خوبي ندارم با مازاد كدو حلوايي اين سوپ و يا سالاد آن را تهيه ميكنم
 
 
 


سوپ كدو حلوايي(آشپزي رنگين )