كلم پلو

 

 

 موادلازم :

ـ برنج ۳ لیوان

ـ سینه مرغ ۱ عدد

ـ کلم خرد شده ۳ پیمانه

ـ پیاز داغ ۳ قاشق غذاخوری

ـ جعفری خرد شده ۴ قاشق غذا خوری

ـ زعفران دم کرده به قدر کافی

ـ رب گوجه فرنگی ۲ قاشق

ـ نمک و زرد چوبه به میزان لازم

ـ روغن ۳ قاشق غذا خوری

ـ آب ۴ لیوان

طرز تهیه:

کلم را خرد کرده و نمک روی آن بپاشید

برنج را با آب و کمی نمک به مدت ۲ ساعت بخیسانید و با اضافه کردن  روغن به روش  کته یاآبکش برنج را طبخ  کنید

سینه مرغ را پخته وبعد گوشت را از هم باز کرده و زعفرانی کنید. به کلم روغن زیتون  و زردچوبه و رب گوجه فرنگی اضافه کرده و کمی تفت داده و نصف لیوان آب به آن اضافه کنید و فرصت دهید تا پخته شود.

برنج را در دیس کشده و سینه مرغ و کلم و جعفری و پیاز داغ را با هم مخلوط کنید و روی برنج را با آن بپوشانید.




كلم پلو(آشپزي رنگين ) 

كلم پلو(آشپزي رنگين )

 

باتزئين غذا از دستپخت تان در سر ميز غذا لذت ببريد