کوفته شامی (کوفته کرمانشاهی )
ـ گوشت چرخ کرده بدون چربی 400 گرم
ـ آويشن خشك شده 2 الي 3 قاشق غذا خوري
ـ گردوی خرد شده و كشمش به قدر كافي
ـ نمك و زرد چوبه و فلفل و روغن ( برای سرخ کردن ) به میزان لازم
مواد لازم برای سس ( آب کوفته ) :
ـ سبزی های معطر ( گشنیز - جعفری -ترخون ) ۳ قاشق غذا خوری
البته بیشتر کرمانشاهی ها برای آب کوفته (سس) از رب انار و برنج و شکر و پیاز داغ استفاده میکنند. روشهای مختلفی برای تهیه سس کوفته شامی هست و با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان یکی از این روشها را انتخاب کنید
( با خانواده نوش جان كنيد )
روي عكسها كليك كنيد
+ نوشته شده در ۱۳۸۷/۱۱/۲۰ ساعت توسط منصوره کتابی
|









