مواد لازم : 

 

ـ تخم مرغ ۳ عدد

 

ـ اسفناج ۶۰۰ الی ۷۰۰ گرم

 

ـ پیاز سرخ شده بدون روغن ۳ قاشق غذا خوری

 

ـ نمک و زردچوبه به میزان کافی

 

ـ روغن سرخ کردنی چند قطره  

 

ـ پنیر پیتزا ی رنده شده ۱ قاشق غذا خوری

 

ـ کنجد ۱ قاشق غذا خوری 

 

طرز تهیه : 

 

انتهای اسفناج را با کارد بریده و خوب بشویید و در قابلمه آب بریزید و آب که به جوش آمد اسفناج را در آب بریزید وقتی پخته شد روی صافی ریخاه و زیر آب سرد بگیرید بعد از 5 دقیقه در ماهیتابه ریخته و  روغن زیتون و نمک اضافه کنید و بگذارید تا کاملاْ آب اسفناج تبخیر شود و پیاز داغ را داخل آن بریزید.

 

تخم مرغها را پس از شکستن در ظرفی بریزید و با نمک پاش کمی نمک بزنید و با چنگال آنرا هم بزنید همین قدر که زرده و سفیده مخلوط و یکنواخت شود کافیست . ماهیتابه ای ترجیحاْ چهار گوش و نچسب را روی حرارت گذاشته و کف ماهیتابه را کمی چرب کرده و تخم مرغهای زده شده را در آن بریزید وروي حرارت کم بگذاريد وماهیتابه را طوری در هوا روی گاز حرکت دهید که تخم مرغ تمام سطح داخل ماهیتابه را پوشش دهد بعد در ماهیتابه را گذاشته تا کاملاْ پخته و بعد حرارت را خاموش کنید.

 

بعد از اینکه تخم مرغ کمی سرد شد با اسفناج به صورت لایه ای روی آنرا بپوشانیدو با دست آنرا رول کنید و پنير رنده شده و كنجد بريزيد و جند لحظه در فر گذاشته تا پنير آب شود وبعد برش داده در دیس چیده و با سبزيجات تزیین کنید ونوش جان کنید. 

 

 

 

 

رول اسفناج و تخم مرغ (آشپزي رنگين )

 

 

رول اسفناج و تخم مرغ (آشپزي رنگين )

 

با كليك روي اين لينك خواص اسفناج را بخوانيد