ابتکار جدیدی در طبخ کدو حلوایی
غذای ابتکاری
ـ گوشت چرخ کرده بدون چربی ۵۰۰ گرم
ـ پیاز سرخ شده بدون روغن ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
ـ نمک و شکر و فلفل سیاه و آرد به قدر کافی
ـ روغن مخصوص پخت برای کته ۲ قاشق غذا خوری
ـ روغن مخصوص سرخ برای سرخ کردن کدو به میزان لازم
عدس را هم جداگانه با کمی نمک و آب بپزید.
زهره خانم عزیز مفصل در باره ارزش غذایی کدو نوشته اند لطفاْ کلیک و مطالعه بفرمایید
انواع غذاهایی که با کدو حلوایی طبخ میشود
+ نوشته شده در ۱۳۸۸/۰۸/۱۰ ساعت توسط منصوره کتابی
|