شير و انگور


آشپزی رنگین

ـ دانه انگور ۱ لیوان

ـ شیر ۱ لیوان

طرز تهیه :

انگوری را انتخاب کنید که بدون دانه و پوست نازک و ترجیحاْ قرمز باشد زیرا پس از تهیه نوشیدنی شما به رنگ بنفش و بسیار زیبا خواهد شد این نوشیدنی آنقدر گوارا و خوشمزه است که نیاز به هیچ نوع افزودنی ندارد .

دانه انگور را با شیر میکس کرده و سپس توسط صافی پوست انگور را جدا و در لیوان بریزید و نوش جان کنید.

جا دارد تا از خواص انگور قدری بدانیم

این میوه بهشتی دارای ویتامین های A , B ، C می باشد هم چنین دارای مقداری منیزیم ، كلسیم ، آهن ، فسفر ، پتاسیم و آلبومین است .

انگور قند خون را نیز تنظیم می كند . به علاوه انگور قرمز برای تصفیه ی خون و خون سازی از انگور سبز هم بهتر است . البته افراد Hypoglacimic ( افرادی كه قند خون پایین دارند ) می توانند از انگور بهره ی زیادی ببرند . بنابر این سعی كنند همیشه انگور تهیه کنند و چند بار در روز مقداری از آن را میل كنند .
انگور یكی از میوه های ضد سرطان و دارای پتاسیم زیادی است كه به جبران ضعف بدن كمك می كند

انگور برای سلامتی قلب ، ریه و كلیه نافع است و به علت داشتن املاح و مواد سلولزی، ملین و مدر بوده و برای مبتلایان به اوره ی خون مناسب و سازگار است .
این نكته را هم بدانید یبوست كه عوارض آن بی اشتهایی ، نفخ ، سردرد تشنگی مفرط و بد بویی دهان است با خوردن آب انگور تازه برطرف می شود .

 


 


شير و انگور(آشپزي رنگين )