آشپزی رنگین

گردوي عسلي

یک شیرینی ابتکاری با گردو

مواد لازم :

ـ گردو

ـ عسل

ـ دارچین

طرز تهیه :

گردو را در عسل فرو کرده و وقتی اطراف آن آغشته به عسل شد آنرا در سینی فر که از قبل کف آنرا چرب کرده اید بچینید و با یک الک حریری روی آنرا دارچین بپاشید و تقریباْ یکربع ساعت در فر با حرارت متوسط قرار دهید هر زمانی شهد زیر آن غلیظ شد از فر در آورید و تا فاصله سرد شدن شیرینی عسل غلیظ شده زیر آن را روی گردو ها بریزید و در ظرفی چیده در یخچال بگذارید تا سرد شود . این شیرینی خیلی سریع آماده میشود .



اگر می خواهید از خواص عسل بیشتر بدانید به اینجا و اينجا اگر در مورد گردو اطلاعاتی میخواهید به اینجا سر بزنید.

 

گردوي عسلي (آشپزي رنگين )

گردوي عسلي (آشپزي رنگين )