كيك گردويي


آشپزی رنگین

مواد لازم :

ـ آرد ۱ لیوان سر پر

ـ پودر گردو ۱ لیوان

ـ شکر ۱ لیوان

ـ تخم مرغ ۶ عدد

ـ کره ۱۵۰ گرم

ـ بکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری

ـ وانیل به قدر کافی

طرز تهیه :

قبل از هر کاری فر را روشن کنید وداخل قالب کیک را چرب و آرد بپاشید. گردو را با مولینکس یا دانه ساب پودر کنید . کره را با هم زن برقی بزنید .زرده رااز سفیده تخم مرغ  جدا کنید شکر و وباوانیل و بکینگ پودر با همزن برقی بزنید تا کاملاً رنگ آن روشن و سفت شود . سفیده را با همزن برقی جداگانه آنقدر بزنید که پنبه ای شود . آرد و گردو را با هم مخلوط کنید . کره را به زرده اضافه کرده و مخلوط کنید بعدسفیده را به آرامی به آن اضافه و  مخلوط کنید زیاد به هم نزنید و آرد را کم کم اضافه و خیلی آرام با همزن دستی یا چنگال هم بزنید تا یکنواخت شود بعد آنرا در قالب ریخته و در فر با حرارت۳۵۰ درجه به مدت یک ساعت بگذارید . در این فاصله در فر را باز نکنید .توجه داشته باشید که این کیک به علت داشتن گردو تیره رنگتر از بقیه کیک هاست.

برای روی کیک من از سفیده زده شده استفاده کردم و دو عدد سفیده را آنقدر بزنید تا پنبه ای شود و یک و نیم الی دو قاشق پودر قند در آن بریزید و آرام هم بزنید و آنرا به صورت لایه ای روی کیک سرد شده بزنید وخلال بادام روی آن بریزید و به مدت یک ربع در پنجره بالای فر قرار دهید هرموقعی که طلایی رنگ شد آنرا از فر در آورید

معمولآ بعد از در آوردن کیک از فر همه اطراف آن رنگی یکنواخت به خود میگیرد ولی چون فر اجاق گاز من از تنظیم خارج شده و فشار گاز به قدری نیست که با درجه مورد نظر تنظیم شود و گاهآ در وسط کار خاموش میشود رنگ مورد نظر را به خود نگرفته است .

 

 



كيك گردويي (آشپزي رنگين ) 

كيك گردويي (آشپزي رنگين )

 

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

 

كيك گردويي (آشپزي رنگين )

 

 

 

 

كيك كاكائويي (آشپزي رنگين )      كيك كاكائويي (آشپزي رنگين )        كيك اسفنجي (آشپزي رنگين )

كيك ماستي(آشپزي رنگين )       كيك گردويي(آشپزي رنگين )