كاچي

 

 

مواد لازم :

ـ آرد ۵/۰ ( نیم ) لیوان

ـ روغن حیوانی ۵/۰ ( نیم )لیوان

ـ شکر ۱ لیوان

ـ آب ۴ لیوان

ـ گلاب  (نیم )۵/۰ لیوان

ـ زعفران دمکرده ۲ قاشق غذا خوری

ـ پودر پسته ، پودر بادام و پودر گردو برای تزئین

ـ گردو و پسته و بادام خرد شده ۴ تا ۵ قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

آب و شکر را روی حرارت بگذارید وقتی شکر حل شد از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود . گلاب و زعفران را به شهد اضافه کنید .

آرد را روی حرارت ملایم با روغن سرخ کنید اگر میخواهید رنگ کاچی تیره شود از آرد سبوس دار استفاده کنید و آنرا بیشتر سرخ کنید . بعداز اینکه آرد سرخ شد شهد را به آن اضافه کنید و مدام به هم بزنید تا کاچی کاملاً یکنواخت شود و آرد داخل آن صاف شود. بعد حرارت زیرآنرا کم کنید تا روغن بیندازد .

گردو و پسته و بادام خرد شده را در کاچی بریزید و چند دقیقه صبر کنید و حرارت را خاموش کنید .



كاجي (آشپزي رنگين )

 

(این کاچی و گل را به دوست همشهری تقدیم میکنم)