دلمه فلفل
ـ سبزی خرد شده ( ترخون ، مرزه ، ریحان ، جعفری ، شوید ، گشنیز و پیاز چه ) ۱ پیمانه
ـ نمک و زرد چوبه به میزان لازم
ـ فلفل قرمز و فلفل سیاه و دارچین به میزان لازم
ـ خلال پوست پرتقال تلخی گرفته شده ۴ قاشق غذا خوری
ـ پیاز سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری
ـ رب گوجه فرنگی ۴ الی ۵ قاشق غذا خوری
برنج را با یک پیمانه آب وکمی نمک روی حرارت بصورت کته در آورید. لپه را با آّب ونمک بپزید .
گوشت ، لپه و کته را با سایر مواد مخلوط کنید .
باکلیک بر روی تصاویر زیر طرز تهیه سایر دلمه ها را ببینید
+ نوشته شده در ۱۳۸۸/۰۲/۲۳ ساعت توسط منصوره کتابی
|









