فرني
فرنی
مواد لازم :
ـ شیر ۱ لیوان
ـ آرد برنج ۱ قاشق غذا خوری
ـ شکر ۱ قاشق غذا خوری
ـ گلاب یا عرق بیدمشک یا عرق هل
طرز تهیه :
آرد برنج و شکر را در شیر سرد ریخته و روی شعله ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا یواش یواش غلیظ شود وقتی قوام آمد گلاب هم اضافه کنید و شعله را خاموش کنید .
در تهیه فرنی دقت داشته باشید که اگر فرنی را روی شعله زیاد بگذارید آرد برنج خوب پحته نشده و آرد برنج زبر می ماند واگر همزدن را متوقف کنید فرنی گلوله گلوله می شود و یکنواخت و صاف از آب در نمی آید.
با کم و زیاد کردن مقدار اندکی آرد برنج فرنی شل تر و یا سفت تر خواهد شد.
طرز تهیه دسر های زیر را با کلیک بر روی آن ببینید
+ نوشته شده در ۱۳۸۷/۱۱/۱۹ ساعت توسط منصوره کتابی
|