كباب كوبيده و چلو

آشپزی رنگین

مواد اولیه :

ـ گوشت ۸۰۰ گرم

ـ پیاز ۲ عدد

- نمک و فلفل قدری

طرز تهیه :

گوشت سردست یا مخلوطی از گوشت گوساله و گوسفند را دو یا سه بار چرخ کنید پیاز را رنده کنید واگر بعد از رنده شدن زیاد آب انداخت ، آب آن را در کباب نریزید چون در اثر گرما آب پیاز تبخیر و گوشت از سیخ میریزد . نمک وفلفل را به گوشت اضافه کنید وگوشت را خوب با پیاز ونمک مخلوط کنید و مالش دهید تا چسبنده شود . دست را در آب زده تا بتوانید گوشت به راحتی به سیخ بزنید .


 


 

كباب كوبيده (آشپزي رنگين )