خورش هويج

آشپزی رنگین

مواد لازم :

ـ مرغ ۴۵۰ گرم

ـ هویج درشت خلال شده ۳ عدد

ـ آلو ۱ پیمانه

ـ زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری

ـ شکر ۱ قاشق غذا خوری

ـ پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذا خوری

ـ پیاز ۱ عدد

ـ نمک و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه :

مرغ را با یک عدد پیاز رنده شده و نمک وزرد چوبه بپزید. وقتی مرغ پخته شد هویج خلال شده وآلو اضافه کنید . زمانیکه هویج پخت و آلو نرم شد شکر و زعفران و پیاز سرخ شده را به غذا اضافه کنید .و بعد از چند دقیقه حرارت را خاموش کنید . این خورش نیازی به سرخ کردن ندارد وخیلی خوش آب ورنگ و خوشمزه میباشد

 

 


 


خورش هویج(آشپزي رنگين )