کله پاچه خانگی تهیه کنید
۲ ـ نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
۹ ـ تخم گشنیز ۱ قاشق مربا خوری
قبلاْ در مورد طبخ تمامی گوشتها اشاره کرده بودم برای معطر شدن گوشت از ادویه های بالا استفاده کنید .
انتخاب ونحوه تمیز کردن کله پاچه
1 ـ از کله وپاچه گوسفند و تازه بودن آن مطمئن شوید ( کله بز یا میش نباشد )
2 _ تغییر رنگ و بوی نا مطبوع دال بر فاسد بودن میباشد
3 _ کله پاچه را از جای مطمئن خریداری کنید
4 _ آثار باقيمانده مو را از سطح پوست جدا كنيد
6 _ کله را از فاصله دو فک تا انتهای سر به دو نیم کنید
7 _ دندان ها و سطج زبان را با برس زبر تميز کنید
8 ـ كيسه مويي درزير پوست شيار بين ناخنها را خارج كنيد
9 ـ سیرابی و هزارلا و شیردان را خوب تمیز کنید
در مورد کله پاچه و ارزش غذایی و مضرات آن بیشتر بدانید ( روی مطلب کنید )
+ نوشته شده در ۱۳۹۰/۰۶/۱۹ ساعت توسط منصوره کتابی
|