شيريني باميه
۲ ـ آب ۳/۱ ۱ لیوان ( یک و یک سوم لیوان)
۳ ـ زعفران دم كرده ۲ قاشق غذا خوري
۵ ـ بكينگ پودر ۱ قاشق مربا خوري
۷ ـ روغن مایع مخصوص سرخ کردن به میزان لازم
۴ ـ آب لیمو یک الی دو قاشق غذا خوری
۵ ـ زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری
ابتدا شر بت را جداگانه جوشانده و آماده کنید . نوبت به تهیه بامیه میرسد .
۱ ـ آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید
۲ ـ آب را در ظرفی روی شعله بگذارید زعفران و روغن را در آن بریزید
بنا بر تقاضای بعضی از دوستان شیرینی بامیه را برای شما عزیزان تهیه کردم
باميه ها را ازشهد خارج كنيد و در ديس بچينيد و با پسته و يا نارگيل تزئين كنيد.
+ نوشته شده در ۱۳۹۰/۰۵/۱۵ ساعت توسط منصوره کتابی
|