نان نارگیلی
۱ ـ پودر نارگیل یک و نیم ( ۵/۱ ) لیوان
۳ـ سفیده تخم مرغ درشت دو ( ۲) عددو یا ۵/۲ تا ۳ عدد سفیده تخم مرغ کوچک
۵ ـ روغن مایع یک ( ۱ ) قاشق غذا خوری
۶ ـ بکینگ پودر ( ۱ ) قاشق چایخوری
۷ ـ آبلیمو یک ( ۱ ) قاشق چایخوری
۸ ـ خلال پسته برای تزئین به مقدار لازم
۹ ـ آرد سفید یک (۱ ) قاشق غذا خوری سر پر
نان نارگيلي در سيني پس از پخت
يك ليوان آب خوري معمولی با ظرفیتی معادل ۱۸۰ سی سی آب
+ نوشته شده در ۱۳۹۰/۰۳/۰۵ ساعت توسط منصوره کتابی
|