حليم

مواد لازم :

ـ مرغ ۳۰۰ گرم

ـ بلغور گندم 3 لیوان

ـ شیر ۲ پیمانه

ـ نمک به میزان لازم

طرز تهیه :

مرغ و بلغور گندم را جداگانه  بپزید. بعد از پخته شدن مرغ ، استخوان ها یش را در آورده و گوشت  مرغ را ریش ریش کنید و  با آب مرغ  به گندم اضافه کنید. زمانیکه حلیم روی حرارت ملایم است شیر اضافه کنید . حلیم آرام آرام غلیظ میشود سعی کنید حلیم را هم بزنید تا ته نگیرد و ضمنا گوشت کاملا از هم  باز شود  و قوام لازم را به خود می گیرد. حلیم را بدون شیر هم میتوانید تهیه کنید ولی با شیر خوشمزه تر میشود . به جای مرغ از گوشت گوسفند و بوقلون هم میتوانید استفاده کنید .


 

حليم (هليم )آشپزي رنگين