نان پیتزا
۶ ـ روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
۱ ـ مایه خمیر + آب ولرم + نمک +شکر -----> مخلوط کرده ۱۰ دقیقه بماند تا کف کند
۴ ـ سطح ظرفی را با یک قاشق روغن زیتون چرب کرده و خمیر را در آن بگذارید
۷ ـ حجم خمیر پس از این مدت بیش از دو برابر میشود.
۹ ـ دو باره صبر کنید تا حجم آن دو برابر شود
۱۰ ـ خمیر آماده است در فر با درجه ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بگذارید تا پخته شود.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
+ نوشته شده در ۱۳۹۱/۰۸/۲۷ ساعت توسط منصوره کتابی
|
