براني اسفناج

 

 

براني اسفناج(آشپزي رنگين )

مواد لازم :

ـ اسفناج ۱ کیلو

ـ تخم مرغ ۲ عدد

ـ ماست به میزان دلخواه

ـ پیاز سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری

ـ نمک

ـ روغن حیوانی ( کره ) ۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه :

اسفناج را پاک کرده و بشویید و با نصف لیوان آب بپزید وقتی پخته شد با گوشت کوب آن را بکوبید وبعد به آن پیاز سرخ شده و نمک و روغن اضافه کنید و بگذارید تا همه آب برانی جوش رود و دیگر آبی برایش باقی نماند . بورانی را در ظرف پیرکسی بکشید و وسط آن را گود کنید و تخم مرغ ها را در وسط آن بریزید و روی شعله بگذارید تا بپزد .اگر این غذا با ماست خورده شود خوشمزه تر است.