سورانه

غذای محلی کرمانشاه





برگهای سورانه را از هم جدا کرده و انتها و سر زرد برگها را با قیچی بگیرید بعد خوب بشوئید .بعد از خشک شدن برگها را به طول 2 سانتی متر قیچی کرده وبا زردچوبه و روغن زیتون کمی تفت دهید . سپس یک الی یک و نیم لیوان آب اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا بپزد .در این فاصله گوشت را هم با روغن زیتون کمی تفت دهید و نمک و زردچوبه و فلفل بزنید و گوشت رابه سورانه اضافه کنید تا با هم بپزد ظرف نیم ساعت این غذا درست میشود بعد رب انار اضافه کنید و بچشید اگر ترش بود با اضافه کردن شکر چاشنی را خوشمزه تر کنید البته بسته به غلظت و مزه رب انار ممکن است مقداری که به غذا اضافه میکنید نسبت به مقدار داده شده فرق کند  آخر پیاز داغ را بریزید و چند جوش که زد شعله را خاموش کنید. 


سورانه یک نوع بورانی و از غذا های خوشمزه محلی کرمانشاه در فصل بهار است  . گیاهی خودرو وشبیه تره و سیر که در انتها به رنگ ارغوانی است و علت نام گذاری آن در زبان محلی به همین دلیل است برای شناخت بیشتر این گیاه اینجا  کلیک کنید





بورانی های زیر را با کلیک بر روی تصویر ببینید 


بورانی پاغازه        براني اسفناج (آشپزي رنگين ) 


  كنگر ماست (آشپزي رنگين )