LOGO

طرزتهيه انواع غذاهای ایرانی و خارجی با عکس و تزئین
 
  • 92/03/25 -
  • دسته بندی : دسر با تزیین وعكس (27)
  • نویسنده: " منصوره كتابي"

بستنی زعفرانی سنتی

 

 

بستنی زعفرانی سنتی

 

 

مواد لازم :

ـ شیر جوشیده شده ۴ لیوان

ـ شکر نیم تا دو سوم لیوان

ـ پودر ثعلب ۱ قاشق مرباخوری

ـ زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری

ـ عرق هل ۲ قاشق غذا خوری

ـ گلاب ۲ قاشق غذا خوری

ـ پسته خرد شده

ـ خامه ۴ قاشق غذا خوری در صورت تمایل

طرز تهیه :

 پودر ثعلب را با شکر مخلوط کنید چون این پودر بسیار نرم است احتمال دارد هنگام جوشیدن شیر گلوله گلوله شود .

اگر از شیر سرد جوشیده شده استفاده میکنید از همان ابتدا مخلوط شکر و ثعلب را اضافه کرده و خوب هم بزنید و روی شعله قرار دهید و تا وقتی که شیر به جوش می آید از هم زدن دست نکشید نهایتاً ترکیبی شبیه فرنی شل درست میشود . اما اگر شیر نجوشیده است اول شیر را بجوشانید و بعد از جوشیدن آرام آرام ترکیب شکر و ثعلب را اضافه کنید اگر یک باره اضافه شود ثعلب گلوله گلوله میشود و در صورتی که این اتفاق افتاد باز هم مشکلی نیست و شیر را از صافی عبور دهید و گلوله ها را با پشت قاشق صاف کنید . بعد از اینکه شیر سرد شد گلاب و عرق هل و زعفران دم کرده اضافه کنید .

ظرف بستنی را در فریزر قرار دهید و هر چند وقت یکبار از فریزر در آورده و با همزن هم بزنید . اگر فراموش کنید و همزدن به خوبی و به موقع انجام نشود بستنی یخ زده میشود و صاف و یک دست نمیشودو بلورهای کوچک یخی در آن تشکیل میشود . در مرحله آخر پسته را به بستنی اضافه کنید و هم بزنید و یا موقع سرو روی بستنی بریزید . زمان تهیه این بستنی از ۵ تا ۶ ساعت  طول می کشد در صورتی که دستگاه بستنی ساز دارید میتوانید از این دستگاه استفاده کنید .

برای اضافه نمودن خامه ، خامه زده شده را با لبه کارد به صورت لایه نازکی در ظرفی  پهن کنید و در فریزر بگذارید و پس از آماده سازی بستنی خامه را از فریزر در آورده به تکه های کوچک شکسته و با بستنی  مخلوط  و بستنی را در ظرف در بسته بریزید و در فریزر نگهداری کنید . به علت بالا بودن میزان قند در این دسر خوشمزه من خامه اضافه نمی کنم اما نمونه هایی از عکس و نحوه درست کردنش را برایتان در زیر عکسها گذاشتم .

به دلیل عدم بهداشت در تهیه این بستنی سنتی و به کار بردن شیر ناخالص و رقیق شده و هم چنین به کار گیری رنگهای غیر طبیعی خوراکی وخامه فراوان بهتر است این بستنی را در منزل تهیه کرده و در خوردن آن زیاده روی نکنیم .

لینکهای زیر را در رابطه با بستنی را مطالعه بفرمایید

لذت خوردن بستنی در هوای گرم  

در مورد ثعلب بخوانید

 

 

بستنی زعفرانی سنتی

 

 

 

در تصاویر زیر مراحل سفت شدن بستنی سنتی و خامه  را ببینید

 

 

بستنی زعفرانی سنتی

بستنی زعفرانی سنتی

بستنی زعفرانی سنتی 

بستنی زعفرانی سنتی 

بستنی زعفرانی سنتی 

بستنی زعفرانی سنتی 

بستنی زعفرانی سنتی

 

 

 دسر و نوشیدنی های لذت بخش  برای رفع عطش در تابستان

 

بستنی زعفرانی سنتی     رول کیک و بستنی 

اسموتي موز و شاه توت  شزبت آلبالو(آشپزي رنگين )  نوشيدني شير و انجير خشك(آشپزي رنگين ) 

شربت به ليمو(آشپزي رنگين )  شربت شاه توت(آشپزي رنگين )  نوشيدني شير و انگور(آشپزي رنگين ) 

آب هندوانه با طعم ليمو(آشپزي رنگين )  شربت خاكشير(آشپزي رنگين )  رول کیک و بستنی

سبد كارامل(آشپزي رنگين )


برچسب‌ها: بستنی, زعفرانی, بستنی سنتی, خامه, خانگی

آخرین مطالب

 

موضوعات

درباره ما


" منصوره كتابي" ٍ سلام به سايت آشپزي رنگين خوش آمديد
دبير بازنشسته و اهل كرمانشاه هستم بعداز بازنشستگي وقت اضافه ام را به طرق مختلف مثل نقاشي و پياده روي و ... پر مي كنم . يكي دو ساله از غذاهايي كه روزانه مي پزم عكس مي گیرم با تشويق خانواده ام تصميم گرفتم وبسايتي راه اندازي كنم و عكسها و نحوه تهيه غذاها را براي شما هم بنويسم اميدوارم كه امتحان كنيد و خوشتان بيايد .به اميد سلامتي شما 18/11/1387

کلیه حقوق مادی و معنوی این وبسایت ، متعلق به آشپزي رنگين (منصوره کتابی ) ميباشد . استفاده ازمطالب با ذكر منبع و لينك مجاز ميباشد در غير اين صورت يك عمل غير اخلاقي تلقی میشود. این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به ثبت رسیده است .



ایمیل :

PageRank StatsCrop