درباره ما

" منصوره كتابي" ٍ سلام به سايت آشپزي رنگين خوش آمديد
دبير بازنشسته و اهل كرمانشاه هستم بعداز بازنشستگي وقت اضافه ام را به طرق مختلف مثل نقاشي و پياده روي و ... پر مي كنم . يكي دو ساله از غذاهايي كه روزانه مي پزم عكس مي گیرم با تشويق خانواده ام تصميم گرفتم وبسايتي راه اندازي كنم و عكسها و نحوه تهيه غذاها را براي شما هم بنويسم اميدوارم كه امتحان كنيد و خوشتان بيايد .به اميد سلامتي شما 18/11/1387

کلیه حقوق این سایت ، متعلق به آشپزي رنگين ميباشد . استفاده ازمطالب با ذكر منبع و لينك مجاز ميباشد در غير اين صورت يك عمل غير اخلاقي تلقی میشود. این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به ثبت رسیده است

ایمیل :

موضوعات
Instagram

ashpazierangin.net Real PR ashpazierangin.net Alexa/PageRank


نویسنده: " منصوره كتابي" |
۸۸/۰۱/۱۰ |
انواع شیرینی ونان شیرینی (27)

كسمك

آشپزی رنگین

مواد لازم:

ـ شیر ۲ پیمانه

ـ شکر ۱ پیمانه

ـ گردو ۱ الی ۵/۱ پیمانه

ـ وانیل قدری

طرز تهیه :

ابتدا شیر را روی حرارت بگذارید مواظب باشید سر نرود وقتی به جوش آمد حرارت را کم کنید . دراین مرحله شیر بایستی آنقدر بجوشد تا نزدیک به یک سوم آن باقی بماند سپس وانیل و شکر را اضافه کنید

تا زمانیکه شکر حل شود سعی کنید که از شیر غافل نشوید و مدام به هم بزنید .در مرحله بعد گردو را اضافه کنید. تا زمانی هم زدن را ادامه دهید که حباب هایی درون آن ایجاد شود . کف سینی را از قبل چرب کرده و مایه را در کف سینی به صورت یکنواخت پهن کنید و در یخچال گذاشته تا سفت شود و با پشت قاشق آن را تکه تکه کنید . ویا مانند سوهان عسلی با قاشق بردارید و درسینی با فاصله بریزید و بایستی سرعت عمل داشته باشید چون مایه ممکن است در این فاصله سفت شود .



كسمك (آشپزي رنگين ) 

كسمك (آشپزي رنگين )


برچسب‌ها: كسمك, شيريني


آخرین مطالب

» گالری عکس ( ۸۷/۱۰/۲۵ )
» بفرمایید ، چه میل دارید ؟ ( 388 ) ( ۸۷/۱۰/۲۴ )
» جاذبه های دیدنی جهان ، ايران ،کرمانشاه و عکسهای منتخب من ( ۸۷/۱۰/۲۳ )
» کباب کوبیده مرغ ( ۹۴/۰۵/۰۵ )
» نان سیر بروسکتا ( ۹۴/۰۵/۰۱ )
» تزیین شیراز ( ۹۴/۰۴/۳۱ )
» خورش بامیه بادمجان ( ۹۴/۰۴/۲۵ )
» تزیین دلمه برگ مو ( ۹۴/۰۴/۲۰ )
» شیرینی کشمشی ( ۹۴/۰۴/۱۸ )
» سالاد لوبیا سفید ( ۹۴/۰۴/۱۷ )
» شربت ریواس ( ۹۴/۰۲/۱۷ )
» کوکو هویج ( ۹۴/۰۲/۰۵ )