كسمك

آشپزی رنگین

مواد لازم:

ـ شیر ۲ پیمانه

ـ شکر ۱ پیمانه

ـ گردو ۱ الی ۵/۱ پیمانه

ـ وانیل قدری

طرز تهیه :

ابتدا شیر را روی حرارت بگذارید مواظب باشید سر نرود وقتی به جوش آمد حرارت را کم کنید . دراین مرحله شیر بایستی آنقدر بجوشد تا نزدیک به یک سوم آن باقی بماند سپس وانیل و شکر را اضافه کنید

تا زمانیکه شکر حل شود سعی کنید که از شیر غافل نشوید و مدام به هم بزنید .در مرحله بعد گردو را اضافه کنید. تا زمانی هم زدن را ادامه دهید که حباب هایی درون آن ایجاد شود . کف سینی را از قبل چرب کرده و مایه را در کف سینی به صورت یکنواخت پهن کنید و در یخچال گذاشته تا سفت شود و با پشت قاشق آن را تکه تکه کنید . ویا مانند سوهان عسلی با قاشق بردارید و درسینی با فاصله بریزید و بایستی سرعت عمل داشته باشید چون مایه ممکن است در این فاصله سفت شود .



كسمك (آشپزي رنگين ) 

كسمك (آشپزي رنگين )