آشپزي

آشپزی رنگین

مواد لازم :

ـ گوشت قیمه مرغ ۱ کیلو

ـ لیمو عمانی ۶ الی ۷ عدد

ـ زرشک سیاه ۲الی ۳ قاشق غذا خوری

ـ خلال پسته ۴ الی ۵ قاشق غذا خوری

ـ رب گوجه فرنگی ۱ الی ۵/۱ قاشق غذا خوری

ـ پیاز رنده شده ۱ عدد

ـ پیاز سرخ شده ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری

ـ زعفران دم کرده به مقدار لازم

- روغن و نمک و زردچوبه به میزان لازم

ـ آرد ۱ قاشق

طرز تهیه:

گوشت را با پیاز و آب بپزید یا اول با روغن تفت دهید و بعد بپزید .نمک و زردچوبه و لیمو عمانی به آن اضافه کنیدوقتی گوشت و لیموعمانی پخته شد .آرد را با روغن تفت دهید و کمی از آب گوشت به آن اضافه کنید وقتی صاف و یکنواخت شد به غذا اضافه کنید حرارت را کاملاْ کم کنید. رب گوجه فرنگی و پیاز سرخ شده و زعفران را در غذا بریزید و بگذارید به مدت بیست دقیقه بجوشد. در آخر زرشک و خلال پسته اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.

تاریخچه پسته نوشته شده توسط زهره خانم گل


 


خورش خلال پسته (آشپزي رنگين ) 

خورش خلال پسته (آشپزي رنگين )