خورش خلال پسته
آشپزي
آشپزی رنگین
مواد لازم :
ـ گوشت قیمه مرغ ۱ کیلو
ـ لیمو عمانی ۶ الی ۷ عدد
ـ زرشک سیاه ۲الی ۳ قاشق غذا خوری
ـ خلال پسته ۴ الی ۵ قاشق غذا خوری
ـ رب گوجه فرنگی ۱ الی ۵/۱ قاشق غذا خوری
ـ پیاز رنده شده ۱ عدد
ـ پیاز سرخ شده ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری
ـ زعفران دم کرده به مقدار لازم
- روغن و نمک و زردچوبه به میزان لازم
ـ آرد ۱ قاشق
طرز تهیه:
گوشت را با پیاز و آب بپزید یا اول با روغن تفت دهید و بعد بپزید .نمک و زردچوبه و لیمو عمانی به آن اضافه کنیدوقتی گوشت و لیموعمانی پخته شد .آرد را با روغن تفت دهید و کمی از آب گوشت به آن اضافه کنید وقتی صاف و یکنواخت شد به غذا اضافه کنید حرارت را کاملاْ کم کنید. رب گوجه فرنگی و پیاز سرخ شده و زعفران را در غذا بریزید و بگذارید به مدت بیست دقیقه بجوشد. در آخر زرشک و خلال پسته اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.
تاریخچه پسته نوشته شده توسط زهره خانم گل