پودينگ

 

مواد لازم :

_ پودينگ 1 بسته

_ شير 2 ليوان

_ شكر 2 قاشق

طرز تهيه :

پودينگ را در شير سرد حل كرده و بعد شكر اضافه كنيد و روي شعله كم بگذاريد تا قوام بيايد بعد آنرا در قالب ريخته و در يخچال بگذاريد بعد از اينكه پودينگ سفت شد ظرف آبي را روي حرارت گذاشته تا گرم شود ولي داغ نشود تقريباً معادل گرماي بدن و وقتي انگشت در آن فرو ميبريد گرماي مختصري داشته باشد بعد قالبي را كه در آن پودينگ را ريخته بوديد درون ظرف آب طوري قرار دهيد كه آب وارد قالب نشود و از اطراف و بيرون ظرف گرما را به خود گرفته و باعث جدا شدن پودينگ از قالب شود و با تكان دادن قالب به طرفين متوجه اين جدا شدن خواهيد شد بعد ظرفي را روي قالب گذاشته و پودينگ را برگردانيد و به دلخواه خود تزيين كنيد .


پودينگ(آشپزي رنگين )

 

 

ژله با تزئين سيب قالب زده(آشپزي رنگين )   ژله مكعبي(آشپزي رنگين )      ژله در طالبي(آشپزي رنگين )

شير برنج(آشپزي رنگين )    پودينگ(آشپزي رنگين )   فرني (آشپزي رنگين )

كسترد (آشپزي رنگين )     كرم كارامل     دسر شير و موز(آشپزي رنگين )

تزئين شله زرد(آشپزي رنگين )   تارت توت فرنگي (آشپزي رنگين )