كته

 

مواد لازم :

ـ برنج ۳ پيمانه

ـ آب ۴ پيمانه

ـ نمک قدری

ـ روغن مایع ۲ قاشق ( برای کته )

ـ روغن برای زیر برنج

ـ کنجد ۱ قاشق غذا خوری

ـ سیب زمینی ۱ عدد

طرز تهیه :

قبل از اینکه توضیح دهم باید بگویم که من همیشه از پيمانه مخصوص پلوپز برقی استفاده می کنم و برای هر نفر یک پيمانه کافیست و سه و نیم پيمانه برنج بعد از پخته شدن یک دیس برنج می شود. و هر چند پيمانه برنج خیس می کنید به تعداد پيمانه ها بعلاوه یک آب اضافه کنید . مثلا"( ۵ پيمانه برنج با ۶ پيمانه آب یا ۶ پيمانه برنج با ۷ پيمانه آب)

برنج را دو بار با آب بشویید سعی کنید برنج را زیاد چنگ نزنید .به آرامی با دست به هم بزنید تا شسته شود . بعد از شسته شدن آب و نمک اضافه کنید و به مدت دو ساعت بگذارید بماند مدت خیس خوردن برنج درجه یک ایرانی هر چه بیشتر باشد بهتر است.

برنج را روی حرارت بگذارید برای این کار هم میتوانید از پلو پز برقی و هم از قابلمه استفاده کنید. اگر از قابلمه استقاده می شود حرارت زیر برنج نه خیلی زیاد ونه خیلی کم باشد. روغن را به برنج اضافه کنید وقتی به چوش آمد خیلی آرام یکی دو بار آنرا بهم بزنید.برنج آن قدر روی شعله بماند تا کاملا" آبش جمع شود . شعله را خاموش کنید ودر کف ظرفی روغن بریزید و کمی کنجد بپاشید و روی آن نان نازک مثل لواش را خیس و یا سیب زمینی حلقه شده بچینید و کته را به آرامی با کفگیر روی آن بریزید و روی شعله بسیار کم بکذارید .وقتی دم کشید در دیس بکشید .

 

 



كته (آشپزي رنگين ) 

كته (آشپزي رنگين ) 

 

كته (آشپزي رنگين )           كته (آشپزي رنگين