كسترد با تزئين ( custard)

آشپزی رنگین

مواد لازم :

ـ کسترد 4 قاشق غذا خوری

ـ شیر 4 لیوان

ـ شکر 4قاشق غذا خوری

_ گلاب به ميزان كافي

طرز تهیه :

شکر و کسترد را در شیر سرد بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و مدام بهم بزنید . اینکار باعث یکنواخت شدن آن می شود . در یایان پخت گلاب را اضافه کنید. وقتی کسترد ( custard) پخته شدو غلظت مناسب پيدا كرد آن را در ظرف بریزید و سطح آنرا صاف و در يخچال بگذاريد و پس از سرد شدن با خلال بادام خرد شده زعفراني ، گل محمدي ، خلال پسته ، دارچين ،ميوه  و ... تزیین کنید.

دوست عزیزی سوال کرده بود چگونه کسترد را تهیه کند .کسترد ( c u s t a r d ) معمولا" در قوطی های آماده در سوپر مارکت ها موجود می باشد و می توانید خریداری کنید.

 

اين پست مربوط به شهريور ۸۹ است و براي اينكه پست جديدي اضافه نكنم و دوستان عزيزي كه تقاضاي تزئين جديدي براي ژله را داشتند و اين ۲ عكس را كه  از تزئين كسترد  در آرشيوم  داشتم را اضافه كردم و اميدوارم اين تزئينات ساده مورد پسندتان قرا بگيرد

تزئين كسترد (آشپزي رنگين )

كسترد (آشپزي رنگين )

 كسترد (آشپزي رنگين )


كسترد(آشپزي رنگين ) 

كسترد (آشپزي رنگين )

کسترد ( آشپزی رنگین )

 

چند نوع دسر

 

 

 

ژله با تزئين سيب قالب زده(آشپزي رنگين )   ژله مكعبي(آشپزي رنگين )      ژله در طالبي(آشپزي رنگين )

شير برنج(آشپزي رنگين )    پودينگ(آشپزي رنگين )   فرني (آشپزي رنگين )

كسترد (آشپزي رنگين )     كرم كارامل     دسر شير و موز(آشپزي رنگين )

تزئين شله زرد(آشپزي رنگين )   تارت توت فرنگي (آشپزي رنگين )