طبخ ماهي قزل آلاي آبپز

 

 

 

 

مواد لازم :

ـ ماهی قزل آلا ۲ عدد درشت

ـ پیاز درشت یک عدد

ـ آب لیمو نصف استکان

ـ روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری

ـ نمک و زرد چوبه و فلفل به میزان لازم

ـ آب یک استکان

ـ زیره سیاه کرمان ۱ قاشق مربا خوری نکوبیده

طرز تهیه :

ماهی را به درازا نصف کنید .

ماهی پاک شده را به پیاز رنده شده و آب لیمو و نمک و زرد چوبه و فلفل و زیره و روغن زیتون آغشته کنید و یکی دو ساعت بگذاريد بماند . بعد آن را روی شعله پخش کن و روی حرارت خیلی کم بگذارید تا پخته شود و دیگر برایش آبی باقی نماند.

 

قزل آلاي آب پز (آشپزي رنگين )