آشپزی رنگین


سالاد قارچ با مرغ و پاستا

مواد لازم :

ـ پاستا ۲۰۰ گرم

ـ خیار خلال شده ۱ عدد

ـ گوشت مرغ یا گوشت ژامبون قطعه قطعه شده ۲۰۰ گرم

ـ قارج دکمه ای یا کلاهک بسته ۲۰۰ گرم

ـ گوجه فرنگی پوست کنده و دانه در آمده و خرد شده ۲۰۰ گرم

ـ روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری

ـ سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذا خوری

پرتقال خرد شده ۲ عدد

طرز تهیه :

مرغ را پخته و تکه تکه کنید . پاستا را آبکش و سرد نمایید . همه مواد را روی هم ریخته سپس سرکه و روغن زیتون و پرتقال را اضافه کرده خوب مخلوط کنید. این مخلوط را بایستی به مدت ۳ الی ۴ ساعت درسس بخوابانید و طی این مدت یکی دو بار سالاد را با دقت برگردانید و مجدداً پیش از سرو کردن این عمل را تکرار کنید .



سالاد قارچ با مرغ و پاستا(آشپزي رنگين )

اگر در مورد سركه بالزاميك ميخواهيد بيشتر بدانيد اينجا كليك كنيد

 

 

 

تزئين سالاد با تربچه(آشپزي رنگين )      سالادالويه با تزئين ماهي قرمز(آشپزي رنگين )      سالاد سيب زميني با تزئين قارچ (آشپزي رنگين )

 

سالاد ميوه(آشپزي رنگين )      سالاد پاستا(آشپزي رنگين )    ساندويچ سالاد مرغ (آشپزي رنگين )

 

تزئين سالادالويه (آشپزي رنگين )      سالاد عدس(آشپزي رنگين )     سالاد كدو حلوايي(آشپزي رنگين )

 

 سالاد الويه كاسه اي(آشپزي رنگين )       سالاد الويه كاسه اي(آشپزي رنگين )       سالاد الويه كاسه اي(آشپزي رنگين )

 

سالاد كلم(آشپزي رنگين )      گل آفتاب گردان(آشپزي رنگين )    سالاد ميوه(آشپزي رنگين )   

 

  سالاد پاستا(آشپزي رنگين )    سالاد قارچ و پاستا(آشپزي رنگين )      سالاد كدو حلوايي (آشپزي رنگين )