آشپزی رنگین

چای زنجبیل

مواد لازم :

ـ زنجبیل تازه ۱ قطعه به اندازه یک گردو

ـ آب ۳ لیوان

ـ نبات یا شکر به میزان لازم

طرز تهیه :

زنجبیل را رنده کنید و با آب جوش در قوری بریزید و روی حرارت ملایم سماور بگذارید ده دقیقه صبر کنید و آنرا صاف کنید و در لیوان ریخته با کمی شکر ،نبات و یا عسل مصرف کنید.یکی از بهترین دارو ها برای سرما خوردگی میباشد .زنجبیل تازه در این فصل در بازار موجود میباشد وپس از شستن به مدت نسبتاً طولانی میتوانید در یخچال نگهداری کنید و یا آنرا قطعه قطعه کنید و برای مصرف غذا در فریزر بگذارید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد خواص و عدم مصرف زنجبیل به لینک های زیر سری بزنید

خواص دارویی زنجبیل

در باره زنجبیل بیشتر بدانید




چاي زنجبيلي(آشپزي رنگين )

  

زنجبيل(آشپزي رنگين )