شير و انجير


آشپزی رنگین

مواد لازم :

ـ شیر ۱ لیوان

ـ انجیر خشک ۱۰ الی ۱۲ عدد

ـ گلاب ۲ قاشق

طرز تهیه :

صبحانه به عنوان مهمترین وعده غذایی محسوب میشود .من سعی میکنم در پست مربوط به صبحانه انواعی را که تهیه آن راحت ونیاز به وقت زیادی ندارد را هم قراردهم البته پستهای مربوط به لبنیات و مربا و ... را هم میتوان به این بخش مربوط دانست میشود .

همه ما از ارزش غذایی شیر و انجیر آگاه هستیم ولی کمتر از انجیر خشک را در برنامه های غذایی خود استفاده میکنیم . قرار دادن شیر انجیر در برنامه صبحانه از موارد استفاده این میوه خشک مغذی است.

برای تهیه کافیست که انجیر خشک را شسته واز سالم بودن آن مطمین شوید . با کارد آن را از وسط نصف کرده و داخل آن را نگاه کنید و اگر آفت نداشت آن را در شیر بریزید . باید انجیر در شیر غوطه ور شود اگر مقدار شیر کم بود باز به آن اضافه کنید و در ظرف را ببندید و به مدت دو روز در یخچال نگهداری کنید و بعد به آن گلاب اضافه شود و هنگام صبحانه نوش جان کنید.



شير و انجير(آشپزي رنگين )