آش شله قلمكار

 

 

آش شله قلمكار (آشپزي رنگين )

 

 

مواد لازم :

ـ گوشت با استخوان ۵/۰ کیلو

ـ نخود ۱ فنجان کوچک

ـ لوبیاقرمز وسفید ۵/ ۱ فنجان کوچک

ـ عدس ۲ فنجان کوچک

ـ گندم پوست کنده ۳ فنجان کوچک

ـ سبزی ۵/۰ کیلو ( تره .اسفناج . جعفری . گشنیز )

ـ نمک وفلفل و زردچوبه به مقدار کافی

ـ کوفته قلقلی وگردو وپیاز داغ ونعناع داغ وسیر داغ برای تزیین

طرز تهیه :

حبوبات را از شب قبل خیس کنید . حبوبات را جداگانه وگوشت وگندم را هم جدا بپزید چون هر کدام زمان پخت متفاوتی دارند حبوبات بایستی آنقدر پخته شوند که با قرار گرفتن در بین انگشت و با فشار بر روی آن له شوند. بعداز پخته شدن گوشت استخوانهایش را جدا وآن را ریش ریش کنید بعد نخود ولوبیا وعدس وگندم ونمک وفلفل وآب گوشت با هم روی حرارت بگذارید.در این فاصله زرد چوبه ومقداری آرد را با کمی روغن تفت دهید وبه آش اضافه کنید.وقتی که آش اصطلاحا" جا افتاد بعد سبزی خرد شده اضافه کنید . ۲۰ الی ۳۰ دقیقه که جوشید.گوشت را اضافه کنید وبهم بزنید وحرارت را خاموش کنید نیمی از پیاز داغ و نعناع داغ و سیر داغ را داخل آش بریزد تا خوشمزه تر شود

 

 

 

(آش را با کوفته قلقلی وپیاز داغ و۰۰۰۰ تزیین کنید)

 


 

آش شله قلمكار (آشپزي رنگين )

 

نحوه درست کردن سیر داغ

نحوه تهیه پیازداغ

 

 

 

آش دندان   حليم بادمجان (آشپزي رنگين )    آش شله قلمكار

 

 

 

  آش عدس (عدسي )آشپزي رنگين      آش شله قلمكار(آشپزي رنگين )     آش دوغ(آشپزي رنگين )  

 

 

 

    حليم بادمجان (آشپزي رنگين )  

 

 

 

   سوپ كدو حلوايي (آشپزي رنگين )      سوپ گشنيز(آشپزي رنگين)

 

 

 

   حلیم بادمجان     سوپ كشك(آشپزي رنگين )