ناگت مرغ

آشپزی رنگین

مواد لازم:

ـ گوشت چرخ شده مرغ ۵۰۰ گرم

ـ پیاز رنده شده۱ عدد

ـ پودر سیر و موسیر ۱ قاشق غذا خوری

ـ پنیر پیتزا رنده شده ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم

ـ سیر رنده شده ۱ حبه

- آرد سوخاری به میزان لازم

ـ نمک و زردچوبه به قدر کافی

ـ روغن برای سرخ

طرز تهیه :

آرد سوخاری و پودر سیر و موسیر و زردچوبه را مخلوط کنید . بعد مرغ ، پیاز ، سیر ، پنیر پیتزا، نمک و زردچوبه را با هم مخلوط کرده و گلوله هایی از آن را به شکل دلخواهتان در آورید و در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید.



 

ناگت مرغ (آشپزي رنگين )

ناگت مرغ (آشپزي رنگين )