درباره ما

" منصوره كتابي" ٍ سلام به سايت آشپزي رنگين خوش آمديد
دبير بازنشسته و اهل كرمانشاه هستم بعداز بازنشستگي وقت اضافه ام را به طرق مختلف مثل نقاشي و پياده روي و ... پر مي كنم . يكي دو ساله از غذاهايي كه روزانه مي پزم عكس مي گیرم با تشويق خانواده ام تصميم گرفتم وبسايتي راه اندازي كنم و عكسها و نحوه تهيه غذاها را براي شما هم بنويسم اميدوارم كه امتحان كنيد و خوشتان بيايد .به اميد سلامتي شما 18/11/1387

کلیه حقوق این سایت ، متعلق به آشپزي رنگين ميباشد . استفاده ازمطالب با ذكر منبع و لينك مجاز ميباشد در غير اين صورت يك عمل غير اخلاقي تلقی میشود. این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به ثبت رسیده است

ایمیل :

موضوعات

ashpazierangin.net Real PR ashpazierangin.net Alexa/PageRank


نویسنده: " منصوره كتابي" |
۸۸/۰۴/۲۹ |
انواع غذا با گوشت مرغ و پرندگان( 48)

ناگت مرغ

آشپزی رنگین

مواد لازم:

ـ گوشت چرخ شده مرغ ۵۰۰ گرم

ـ پیاز رنده شده۱ عدد

ـ پودر سیر و موسیر ۱ قاشق غذا خوری

ـ پنیر پیتزا رنده شده ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم

ـ سیر رنده شده ۱ حبه

- آرد سوخاری به میزان لازم

ـ نمک و زردچوبه به قدر کافی

ـ روغن برای سرخ

طرز تهیه :

آرد سوخاری و پودر سیر و موسیر و زردچوبه را مخلوط کنید . بعد مرغ ، پیاز ، سیر ، پنیر پیتزا، نمک و زردچوبه را با هم مخلوط کرده و گلوله هایی از آن را به شکل دلخواهتان در آورید و در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید.



 

ناگت مرغ (آشپزي رنگين )

ناگت مرغ (آشپزي رنگين )


برچسب‌ها: ناگت, پیتزا, پنير, سير, موسير


آخرین مطالب

» گالری عکس ( ۸۷/۱۰/۲۵ )
» بفرمایید , چه میل دارید ؟ ( ۸۷/۱۰/۲۴ )
» جاذبه های دیدنی جهان ، ايران ،کرمانشاه و عکسهای منتخب من ( ۸۷/۱۰/۲۳ )
» سلام دوستان ( ۹۴/۰۴/۰۸ )
» شربت ریواس ( ۹۴/۰۲/۱۳ )
» کوکو هویج ( ۹۴/۰۲/۰۵ )
» شیرینی میکادو ( ۹۴/۰۱/۲۹ )
» سالاد لوبیا سفید ( ۹۴/۰۱/۲۲ )
» میگو پلو مجلسی ( ۹۴/۰۱/۰۸ )
» سال نو مبارک ( ۹۴/۰۱/۰۱ )
» شیرینی کشمشی ( ۹۳/۱۲/۰۹ )
» کوکو سیب زمینی در فلفل دلمه ای ( ۹۳/۱۲/۰۲ )