آبگوشت كشك

 

مواد لازم :

ـ گوشت ۴۰۰ گرم

ـ نخود و لوبیا سفید ۱ لیوان سر خالی

ـ سیب زمینی ۲ عدد متوسط

ـ پیاز ۱ عدد

ـ کشک غلیظ ۱ لیوان

ـ نعناع خشک ۲ قاشق

ـ نمک و زرد چوبه به قدر کافی

طرز تهیه :

آبگوشت یک غذای اصیل ایرانی است وهمه طرز تهیه آنرا میدانند . وقتی آبگوشت آماده شد کشک را اضافه کنید و به مدت بیست دقیقه بجوشد. بسیاری از خانمها از گوشت چربی دار در تهیه آبگوشت استفاده میکنند و چون این نوع چربی جز چربیهای اشباع شده میباشد من همیشه ترجیح میدهم که از گوشت بدون چربی استفاده کنم و بجای نعناع داغ هم نعناع را در مقدار کمی روغن زیتون ریخته بدون اینکه آنرا هم گرم کنم روی آبگوشت بریزم .



ـ

آبگوشت كشك ( آشپزي رنگين ) 

آبگوشت كشك (آشپزي رنگين )